Την πιτα τους εκοψαν οι νεοι της Κομοτηνης

Φορείς και συλλογικότητες νέων βρέθηκαν και ανταλλάξανε ευχές για την νέα χρονιά

Την πίτα τους έκοψαν το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιανουαρίου στα γραφεία τους το Exagono Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής, η οργάνωση System and G και η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής.

Όλοι οι νέοι της πόλης μαζεύτηκαν και σε ένα ζεστό και όμορφο κλίμα κόψανε την πίτα τους ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στην τιμητική διάκριση που έλαβε η πόλη μας ως Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας και ενημερώθηκαν για τις νέες δράσεις και τον προγραμματισμό όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς που έχουν αναπτύξει συνεργασία με την νεολαία.

Όπως κάθε χρόνο την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος, όπως δήλωσε, εξέφρασε την επιθυμία της Μητρόπολης να ενισχύσει τη συνεργασία με την νεολαία του τόπου, βάζοντας και αυτή το λιθαράκι και τη συμβολή της στην επίτευξη του έργου που ακολουθεί για την πόλη μας ως 1η Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας.

Τα παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αρχιμανδρίτης Χοβαννές Σαγτζιάν, Εφημέριος Αρμενικών Ορθοδόξων Ιερών Ναών της περιοχής μας, η κ. Λουίζα Σαλτσίδου Υπεύθυνη του Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χατζηπέμου και άλλοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.