Την πατροπαραδοτη βασιλοπιτα του εκοψε ο Ποντος Θρυλοριου

Τιμήθηκαν τα μέλη που συνέβαλαν στην επαναφορά του συλλόγου στο προσκήνιο, οι δυο αδελφικές ομάδες και ο διαιτητής Κακουλίδης Χρήστος

Ο Πόντος Θρυλορίου, πιστός στις παραδόσεις του, σε μία βραδιά με πολλά συναισθήματα και πολλά χαμόγελα έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτά του την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην ταβέρνα «Μπιζ Μπιζέ» στην Κομοτηνή και όπως σημειώνει ο Σύλλογος «μετέδωσε τις σκέψεις και τα πιστεύω του να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε γιατί το κάνουμε πολύ σωστά».

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν τα μέλη που συνέβαλαν στην επαναφορά του συλλόγου στο προσκήνιο, όπως ο κ. Σαπρανίδης Ανέστης, ο κ. Ξενοδοχίδης Θεμιστοκλής, ο κ. Τοπαλίδης Νικόλαος, ο κ. Σοπιάδης Κωνσταντίνος και ο κ. Σαλπιγγίδης Χαράλαμπος, καθώς επίσης και οι αδελφικές ομάδες του Ορέστη Ορεστιάδας και Κεραυνού Λευκόπετρας για την πολύ καλή συνεργασία. Επιπρόσθετα, βραβεύτηκε για την άνοδο του στην Super Leage 2 ως διαιτητής ο κ. Κακουλίδης Χρήστος.

«ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ και ΟΧΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ» τονίζει στην ανάρτησή του ο Πόντος Θρυλορίου, ευχαριστώντας όλους τους φίλους του, ενώ υπόσχεται πως «ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.