Την Παγκοσμια Ημερα Καρδιας θα γιορτασει ο Συλλογος Στηριξης και Αποκαταστασης Καρδιοπαθων και Προληψης Καρδιοπαθειων Ν. Ροδοπης

Ομιλία του Καθηγητή Γεώργιου Μπουγιούκα με τίτλο: «Η καρδιά μας, η ζωή μας, η υγεία μας»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς (29 Σεπτεμβρίου), ο Σύλλογός Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών και Πρόληψης Καρδιοπαθειών Ν. Ροδόπης κάλεσε τον εξαίρετο και διακεκριμένο καρδιοχειρουργό, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής, Δ.Π.Θ., κ. Γεώργιο Μπουγιούκα, να επιτελέσει μια ενημερωτική ομιλία με τίτλο: «Η καρδιά μας, η ζωή μας, η υγεία μας» προς ενημέρωση όλων των μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (στο Σπαθί).

Μέσω της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για την προστασία, πρόληψη και θεραπεία της καρδιάς μας. Επιπλέον, θα δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουν και να γιορτάσουν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς. Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Δήμος Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.