Την αλληλεγγυη τους προς τον Παλαιστινιακο λαο στειλανε φορεις και Συλλογοι της πολης μας

Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος: «Είμαστε με το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού να έχει το δικό του κράτος»

Αψηφώντας την βροχή μέλη της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης, της Επιτροπής Ειρήνης Ροδόπης και Φοιτητές του Συλλόγου Κοινωνικής Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής  για άλλη μια φορά έδειξαν την αλληλεγγύη τους προς τον Παλαιστινιακό λαό το πρωί του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

Οι διαδηλωτές στείλανε το δικό τους μήνυμα στήριξης προς τον λαό της Παλαιστίνης και απαίτησαν να μην εμπλακεί η χώρα μας σε σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής κ. Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος «σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να περάσουμε το μήνυμα λευτεριά στην Παλαιστίνη και να ζητήσουμε να μην υπάρξει καμία εμπλοκή της χώρας μας σε αυτό το έγκλημα που γίνεται στην Γάζα αλλά και στην δυτική όχθη».

Παράλληλα τόνισε πως «είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας είμαστε με το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού να έχει το δικό του κράτος και απαιτούμε να αναγνωριστεί το κράτος της Παλαιστίνης στα σύνορα του  1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ την ίδια ώρα εντείνουμε τον αγώνα μας ούτως ώστε να απεμπλακεί η χώρα μας από τους σχεδιασμούς και τους ανταγωνισμούς που ουσιαστικά μετατρέπουνε τον λαό μας σε στόχο αντιποίνων σε όλη την ευρύτερη περιοχή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.