Τιμησε τις ενοπλες δυναμεις η Κομοτηνη

Κατάθεση στεφάνων την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κομοτηνή

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή των στρατιωτικών, πολιτικών και θρησκευτικών αρχών του τόπου.
 

Η Ημέρα των ενόπλων δυνάμεων γιορτάζεται ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη.
 

Στην Κομοτηνή οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.
 

Μετά τη δοξολογία, εκφωνήθηκε μέσα στον Ιερό Ναό, ο πανηγυρικός της Ημέρας, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής Ταξίαρχο Νικόλαο Νιζάμη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. Νότη Χαραλαμπίδη, τον αναπληρωτή Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Φώτη Μάρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Νικόλαο Μενεξίδη, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ροδόπης κ. Κώστας Παπάζογλου καθώς και λοιπών αρχών των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπροσώπων εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων και άλλων φορέων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.