Τιμησε την Παναγια η Κομοτηνη

Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και του Επιταφίου της Θεομήτορος πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας την παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου

Με τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας και του Επιταφίου της Θεομήτορος στους δρόμους της πόλης τίμησε την Παναγία η Κομοτηνή την Κυριακή 14 Αυγούστου, παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου.
 

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκαν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην ακολουθία του εσπερινού της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
 

Στη συνέχεια σχηματίστηκε πομπή και έλαβε χώρα η λιτάνευση της ιερής εικόνας και του Επιτάφιου της Θεομήτορος στις κεντρικές οδούς της πόλης, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκου Μπόλαρη, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ, του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστου Μέτιου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νότη Χαραλαμπίδη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νίκου Τσαλικίδη, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Ζηλούδη,

της πολιτευτή της ΝΔ κ. Βούλας Ελευθεριάδου, της στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, καθώς και πλήθος κόσμου, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία όπου ο Μητροπολίτης απηύθυνε ποιμαντορικό λόγο προς τους πιστούς. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.