Τηλεφωνικες απατες στην Κομοτηνη

Τουλάχιστον πέντε συμπολίτες προσήλθαν πανικόβλητοι στο Επειγόντων του Νοσοκομείου για δήθεν τραυματισμό συγγενικού τους προσώπου

Περιστατικά τηλεφωνικών απατών έλαβαν χώρα χθες στην Κομοτηνή.

Όπως κάνει γνωστό σε ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ καταγγέλθηκε ένα κρούσμα απάτης σε βάρος ημεδαπής .

Άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον ιατρό επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και προφασιζόμενος ότι η κόρη της έχει τραυματισθεί και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει λίρες και χρήματα.

Παράλληλα το Νοσοκομείο Κομοτηνής έκανε γνωστό πως τουλάχιστον πέντε συμπολίτες μας προσήλθαν πανικόβλητοι χθες Τρίτη 9 Μαΐου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αναζητώντας συγγενικό τους πρόσωπο τραυματισμένο ή άρρωστο.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου που τους ενημέρωνε γι’ αυτό εξαπατώντας τους.

Το Νοσοκομείο Κομοτηνής και η ΕΛΑΣ εφιστούν την προσοχή όλων να είναι επιφυλακτικοί, σε ανάλογες περιπτώσεις, να διερευνούν την αλήθεια του τηλεφωνήματος ερχόμενοι σε επαφή με τα συγγενικά τους πρόσωπα και να ενημερώνουν τις Αστυνομικές Αρχές καταγγέλλοντας το γεγονός προκειμένου να διερευνηθεί αυτό.

Σε ανάλογη περίπτωση καλέστε αμέσως το 100!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.