Τι θα γινει με το Παρκο Κυκλοφοριακης Αγωγης;

Δεν λειτουργεί και φέτος το αναψυκτήριο, με τον διαγωνισμό για τη λειτουργία του να αναμένεται το επόμενο διάστημα

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το αναψυκτήριο στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κομοτηνής, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Πολυλειτουργικό, μιας και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Δήμου, αυτό δεν έχει καταφέρει να λειτουργήσει κανονικά τα τελευταία χρόνια.

Λίγο η πανδημία, λίγο η λειτουργία και άλλων ανοιχτών χώρων που μπορούν να φιλοξενήσουν παιδιά, είχε ως αποτέλεσμα το κυλικείο να μην μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά, κι να παραμένει, για ακόμα μια χρονιά, κλειστό.

Βέβαια το ίδιο το πάρκο δεν έχει εγκαταλειφθεί εντελώς, μιας και έχουν γίνει καθαρισμοί σε αυτό, ενώ σύμφωνα με αναγνώστες μας, λειτουργεί και ως ένα άτυπο πάρκο σκύλων από περίοικους και όχι μόνο.

Όσο για το μέλλον του κυλικείου, που θα μπορούσε να δώσει μια διαφορετική ζωή στο χώρο, αυτό παραμένει άγνωστο, αν και πρόθεση του Δήμου Κομοτηνής, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Πολιτειάδη, είναι να προχωρήσει, το επόμενο διάστημα, στην δημοπρασία του αναψυκτήριου, κάτι που σημαίνει πως προς το παρόν θα μείνει κλειστό.

Με δεδομένο όμως ότι αυτό έχει μείνει εγκαταλελειμμένο για σημαντικό διάστημα, παραμένει άγνωστο αν θα υπάρχει, ιδιαίτερα σε μια ακόμα αβέβαιη περίοδο για την εστίαση γενικότερα, ενδιαφερόμενος που θα μπορέσει να το λειτουργήσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.