Θεσεις σταθμευσης για τουριστικα καταλυματα και στο Φαναρι παραχωρει ο Δημος Κομοτηνης

Διάβαση πεζών θα δημιουργηθεί στην οδό Θάσου κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

Με το Φανάρι να αποτελεί προορισμό για πολλούς τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αυξάνονται και οι ανάγκες της στάθμευσης για τα καταλύματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Αυτό φαίνεται από τις πρόσφατες αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ενέκρινε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Έτσι παραχωρήθηκαν δύο θέσεις έμπροσθεν ενός τουριστικού καταλύματος, και μία έμπροσθεν καταλυμάτων που βρίσκονται σε καθεστώς βραχυχρόνιας μίσθωσης, αφού απορρίφθηκε η αρχική εισήγηση για δύο θέσεις.

Πέρα του θέματος του Φαναρίου, εγκρίθηκε η δημιουργία διάβασης πεζών πλησίον της εισόδου του 2ου Δημοτικού Σχολείου επί της οδού Θάσου με την κατάλληλη κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση για την ασφαλή διέλευση των παιδιών

Επιπλέον, μετά από αίτημα της Στρατολογικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, θα δημιουργηθεί μια θέση στάθμευσης Α.με.Α πλησίον της ευρισκόμενης επί της οδού Ν.Πλαστήρα 6 Υπηρεσίας για την εύκολη πρόσβαση των δημοτών σε αυτήν.

Επίσης θα δεσμευτούν θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ για συμπολίτες μας στην οδό Ν. Πλαστήρα 2 και μία θέσης στάθμευσης Α.με.Α στην οδό 25ης Μαρτίου 3 (εργατικές κατοικίες Κηκιδίου).

Τέλος αποφασίστηκε η απαγόρευση στάσης-στάθμευσης έμπροσθεν ιδιωτικού χώρου στάθμευσης επί της οδού Κ. Καβάφη 13.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.