Θερμο χειροκροτημα για τον διασωστη της ΕΜΑΚ Ιωαννη Παπαγιαννακη

Ο κ. Παπαγιαννάκης, ο οποίος είναι και προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε τα καθήκοντά του στα Τέμπη και επέστρεψε στο κολυμβητήριο

Με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον διασώστη της ΕΜΑΚ και προπονητή του ΠΑΟΚ Ιωάννη Παπαγιαννάκη οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΟΚ κατά την έλευσή στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο.

Ο κ.Παπαγιαννάκης ο οποίος προπονεί την εφηβική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ, υπηρετεί στην ΕΜΑΚ και ήταν μεταξύ των διασωστών που βρέθηκαν στον χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου απαθανατίστηκε από τον Γιάννη Λιάκο και το Intime News.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών σήμερα, Σάββατο, επέστρεψε στο κολυμβητήριο, όπου καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους για την προσφορά του, όπως φαίνεται και από το βίντεο  που ανήρτησε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στα social media.

«Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπηρετεί στα ΕΜΑΚ. Μόνο περηφάνια για τον δικό μας «Ήρωα»!» αναφέρθηκε σε δεύτερο tweet του ερασιτέχνη, στην οποία παρουσιάζεται το καρέ που ξεχώρισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.