«Θερμη» υποδοχη Γκαγκα στο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Υγειονομικοί σε αναστολή βρέθηκαν έξω από το Νοσοκομείο υποδεχόμενοι με συνθήματα την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας

Επισκέψεις στα Νοσοκομεία της 4ης ΥΠΕ πραγματοποίησε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, στον δρόμο της για τον Έβρο, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Η κ. Γκάγκα με ανάρτησή της ανέφερε πως πραγματοποιούν συναντήσεις εργασίας στα νοσοκομεία της Θράκης, για την πανδημία και άλλα θέματα λειτουργίας, επιδιώκοντας τον ανοιχτό διάλογο με τους υγειονομικούς, ώστε να επιλύσουν από κοντά όποια ζητήματα προκύπτουν, και αναφέροντας πως λόγω του εθνικού πένθους για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, δεν θα υπάρξουν δηλώσεις. 

Βέβαια αυτό δεν σταμάτησε τους υγειονομικούς της Ροδόπης, να συγκεντρωθούν έξω από το Νοσοκομείο Κομοτηνής, στη 1.00 το μεσημέρι, την ώρα που αναμενόταν να προσέλθει η Αναπληρώτρια Υπουργός στο Νοσοκομείο.

Στο χώρο βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που τους περιόρισαν σε ένα σημείο του χώρου έξω από το Νοσοκομείο, και αφήνοντας ελεύθερη της είσοδο για το όχημα της κ. Γκάγκα.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, ζητώντας να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Μάλιστα η κ. Μαρία Κουρτούμα, όπως κατήγγειλε η ίδια, πρόσφατα, παρότι σε αναστολή μετακινήθηκε από προϊσταμένη της εντατικής σε υπεύθυνη καρδιολογικής μονάδας, που θεωρεί υποβάθμιση, και όχι μετακίνηση, χωρίς να υπάρχει ποινή εις βάρος της.

Κατηγόρησε δε την κ. Γκάγκα πως ήρθε στο Νοσοκομείο εν κρυπτώ, σημειώνοντας πως το έμαθαν τελευταία στιγμή και προσήλθαν όσοι μπορούσαν, για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους. Θεωρεί δε πως διχάζεται χωρίς λόγο η χώρα με την υποχρεωτικότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.