Θεμα ημερων η ενταξη της αναπλασης της Δημοτικης Αγορας στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ

Εντός των επόμενων ημερών οι θετικές εξελίξεις σύμφωνα με τον Δημήτρη Καρασταύρου

Μέσα στο Πάσχα, δηλαδή τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις και δη θετικές σε σχέση με το έργο της ανάπλασης της Δημοτικής Αγοράς της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Καρασταύρου μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» η πρόταση του Δήμου Κομοτηνής βρίσκεται στο στάδιο της τελικής αξιολόγησης με τον ίδιο να σημειώνει πως «μέσα στο Πάσχα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα έχουμε την ένταξη της δημοτική αγοράς, ενός πολύ σημαντικού έργου για την πόλη μας το οποίο έρχεται να συμπληρώσει τις παρεμβάσεις που κάνουμε ήδη στο ιστορικό κέντρο της Κομοτηνής».

Μάλιστα ο κ. Καρασταύρου αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα του έργου για λόγους συντήρησης του υφιστάμενου κτιρίου, το οποίο όπως εξήγησε «καταρρέει και αν δεν παρέμβουμε άμεσα δεν πρόκειται να υπάρχει μετά δημοτική αγορά».

Ο ίδιος θέλησε να απαντήσει και σε αιτιάσεις που εκφράζονται από μερίδα πολιτών εξηγώντας «θα πρέπει να κοιτάμε πιο ψηλά και πιο χαρακτηριστικά. Αυτός είναι ο λόγος που καταφέραμε να βάλουμε το έργο στην συγκεκριμένη πρόσκληση, η οποία δεν ζητούμε οποιαδήποτε κτίρια, αλλά εμβληματικά, ιστορικά κτίρια της πόλης, τα οποία κρίνουμε ότι πρέπει να μείνουν».

Άρα, κατέληξε ο ίδιος, «αυτή τη δημοτική αγορά είχαμε να διαχειριστούμε και πάμε να την κάνουμε μια ολική ανάπλαση ώστε να την παραδώσουμε καινούργια και στους καταστηματάρχες, αλλά και στους συνδημότες μας που θα την απολαμβάνουν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.