Θεια λειτουργια για τους μαθητες που ξεκινουν τις πανελλαδικες εξετασεις στην Κομοτηνη

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα

Μεγάλη ήταν η προσέλευση μαθητών που ξεκινούν τις εξετάσεις τους στην Εσπερινή Θεία Λειτουργία που έλαβε χώρα την Τετάρτη, 31 Μαΐου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, ο οποίος ανέπεμψε δέηση υπέρ του φωτισμού και της ενδυναμώσεως των διαγωνιζομένων μαθητών στις Πανελλαδικές και προαγωγικές εξετάσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους νέους, τονίζοντας πως αυτή είναι μόνο μία από τις δοκιμασίες που θα συναντήσουν στη ζωή, τους ζήτησε να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Τους προέτρεψε μάλιστα ανεξάρτητα από τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις, να μην σταματούν να προσπαθούν.

Μετά το πέρας της Λειτουργίας, ο Μητροπολίτης μαζί με το αντίδωρο και τη σοκολάτα που έδωσε στα παιδιά, τους διένειμε και στυλό, όχι για να τους βοηθήσει να γράψουν καλύτερα, όπως θα έλεγε κάποιος κακεντρεχής, αλλά για να τον έχουν ως ανάμνηση στο γραφείο τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.