Θανος & Εβιτα

Δύο αγαπημένοι μας άνθρωποι, ο μαθηματικός Θάνος Τσαπάρης, γιος των «ακριβών» φίλων του «ΠτΘ» Κώστα Κατσιμίγα και της Ντίνας Σκαπαριώτου και η  μοριακή βιολόγος Εβίτα Παπαδοπούλου ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο, 28 Αυγούστου με τα δεσμά του γάμου.

Οι νεόνυμφοι με την κουμπάρα Μαρία Λαϊνά στο πλευρό τους

Η πανέμορφη τελετή έλαβε χώρα στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου στο Άλσος της Νυμφαίας παρουσία εκλεκτών συγγενών και φίλων, σε περιορισμένο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού αριθμό, με τις ευχές όμως φίλων από όλη την Ελλάδα που δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» να συντροφεύουν το νιόπαντρο ζευγάρι. Το μυστήριο τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πάτερ Δημήτριος Βασιλειάδης, που είναι και οικογενειακός φίλος της οικογένειας.

Στο πλευρό του ζευγαριού εντός του ιερού ναού οι γονείς τους, ο Κώστας Κατσιμίγας και η Ντίνα Σκαπαριώτου, ο Κώστας Παπαδόπουλος και Σταυρούλα Ζηνάπη, και φυσικά η κουμπάρα Μαρία Λαϊνά.

Οι γονείς του γαμπρού Κώστας και Ντίνα

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου με την σύζυγό του, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗ- τική Ανατροπή» κ. Ελένη Λαφτσή, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Ζωή Κοσμίδου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής κ.Δημήτρης Κοτσάκης, ο πρώην Δήμαρχος Σουφλίου κ. Βαγγέλης Πουλιλιός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Χατζηπέμου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Καρασταύρου και Ισμαήλ Λεβέντ, ο Πρόεδρος της «Γευσιγνωσία Α.Ε.» κ. Θέμης Τζενετίδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ κ. Κωνσταντίνος Μπαντίκος, η Διευθύντρια Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαριγούλα Κοσμίδου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κομοτηνής κ. Μαρία Σοφιανού, η πρώην πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Σοφία Μενεσελίδου κ.α..

Της τελετής ακολούθησε δεξίωση λίγα μόλις μέτρα μακριά από το παρεκκλήσιο και συγκεκριμένα στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας “Chateau Nouveau” κατά την οποία μπορεί να έλειψαν χοροί, ένεκα και των μέτρων, περίσσευε όμως η αγάπη και η χαρά.

Οι γονείς της νύφης Κώστας και Σταυρούλα

Θάνο και Εβίτα να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Στους γονείς Κώστα και Ντίνα, Κώστα και Σταυρούλα, να τους χαίρεστε!

Στην κουμπάρα Μαρία, πάντα άξια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.