Θα βρει αναδοχο το Τουριστικο Περιπτερο Ιμερου;

Για 12 χρόνια η μίσθωση, με τιμή εκκίνησης τα 1.200 ευρώ το χρόνο

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει η πρόσκληση από το Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών, για τους ενδιαφερόμενους, για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Ιμέρου με απευθείας συμφωνία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στην αρμόδια Επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών ακινήτων του Δήμου, κατά το χρόνο που θα καθοριστεί από την απόφαση, για να υποβάλλουν τις προτάσεις-προσφορές τους.

Βέβαια το κρίσιμο ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, μιας και ο Δήμος οδηγήθηκε στη διαδικασία της απευθείας συμφωνίας, μετά από 2 άγονους διαγωνισμούς για το τουριστικό.

Άλλωστε το Περίπτερο βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, και θα απαιτήσει σημαντικές εργασίες, που αναμένεται να καθυστερήσουν την λειτουργία του.

Ετήσιο μίσθωμα θα είναι το ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ, με την μίσθωση να διαρκεί 12 έτη.

Η απαξίωση όμως του κτιρίου λαμβάνεται υπόψη στην προκήρυξη, μιας και ο εκμισθωτής θα έχει περιθώριο 48 μηνών για την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής, που πρέπει όμως να έχουν ξεκινήσει τουλάχιστον ένα χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Να θυμίσουμε πως το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου, το οποίο βρίσκεται στην παραλία Ιμέρου, είναι συνολικής έκτασης 377 τ.μ., Στο ισόγειο, έχει αίθουσα πελατών εμβαδού 162,38 τ.μ., κουζίνα εμβαδού 34,20 τ.μ., λάντσα εμβαδού 13,69 τ.μ., αποχωρητήρια εμβαδού 22,08 τ.μ., καθώς και μπαρ εμβαδού 12,40 τ.μ.

Εξωτερικά, ο χώρος περιλαμβάνει αίθουσα πελατών εξώστη 197,50 τ.μ., καθώς και υπαίθριο χώρο τραπεζοκαθισμάτων εμβαδού 140,53 τ.μ. Τόσο οι εσωτερικοί, όσο και οι εξωτερικοί χώροι, έχουν υποστεί εκτεταμένες φθορές, κάνοντας σημαντικό το κόστος της παρέμβασης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.