Θα συνεχιστουν και το Σεπτεμβριο οι δρασεις για τα παιδια απο τη Δημοτικη Βιβλιοθηκη

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη βιβλιοδράση «Ένας αρκούδος μια φορά» που ξεκίνησε το Σάββατο

Ακόμα μια δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής στην αυλή της Τσανάκλειου αγκαλιάστηκε από τα μικρά παιδιά. Αυτή τη φορά ήταν η βιβλιοδράση για παιδιά βασισμένη στο βιβλίο «Ένας αρκούδος μια φορά», της Ελένης Γερουλάνου, που έλαβε χώρα το Σάββατο 2 Αυγούστου και θα πραγματοποιείται έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, κάθε Σάββατο πρωί στις 10:30 και κάθε Δευτέρα στις 18:30.

Μέσα από την ιστορία του εγκαταλελειμμένου λούτρινου αρκούδου με την γαλάζια κορδέλα, τα παιδιά ακολούθησαν ένα ταξίδι αναζήτησης για το σπίτι του. Μαθαίνοντας για την τρυφερότητα, την αγάπη, την ζεστασιά και την Φαντασία.

Όπως τόνισε η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης κ. Αθανασία Καρανίκα, το βιβλίο είναι πολύ δημοφιλές, μιλώντας για την φιλία, την αναζήτηση, το ταξίδι, ενώ και η δράση είχε σημαντική ανταπόκριση από το κοινό.

Μάλιστα αν κρατήσει ο καιρός, και υπάρχει ενδιαφέρον, αυτή θα συνεχιστεί, με την υποστήριξη της ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή εν Δράση». Οι δράσεις που διοργανώθηκαν το τελευταίο διάστημα πήγαν πολύ καλά, για αυτό και σκέφτονται να συνεχίσουν και μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Αυτές θα γίνονται κυρίως απόγευμα, με επισκέψεις νηπιαγωγείων τα πρωινά για δράσεις αυστηρά σε εξωτερικό χώρο, μιας και η πρόσβαση συνεχίζει να είναι περιορισμένη στο εσωτερικό του κτιρίου. Παρόλα αυτά συνεχίζει ο σχεδιασμός, στο πλαίσιο που επιβάλλει ο κορωνοϊός, και για άλλες δράσεις στο εγγύς μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.