Θα συνεχιστουν και το 2021 οι εργασιες για υπογειωση του ηλεκτρικου δικτυου στην Κομοτηνη

Απολογισμός του 2020 από την Διευθύντρια του ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Κομοτηνής Γ. Ανδρέου

Με τις ευχές της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ και της Διευθύντριας Γεωργίας Ανδρέου, παρουσία των υπευθύνων στελεχών έγινε και στην Περιοχή Κομοτηνής η καθιερωμένη εκδήλωση για την νέα χρονιά με την κοπή της Βασιλόπιτας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν και τα όσα έκανε η υπηρεσία το 2020, με την Διευθύντρια να ευχαριστεί για την εξαιρετική τους συνεργασία όλους τους  εργαζόμενους, αλλά και τους τοπικούς φορείς και συνεργάτες πάντα με την αμέριστη συνδρομή της Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης, που οδηγεί σε άριστα αποτελέσματα για την επιχείρηση και την προσφορά της στην τοπική κοινωνία.

Δόθηκαν στην συνέχεια, ευχές, για ένα νέο παραγωγικό έτος, με καλύτερες συνθήκες και υγεία, ευημερία και προκοπή, ενώ στους εργαζομένους της Μονάδας μοιράστηκαν ατομικά τσουρεκάκια πάντα με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Τι έγινε το 2020 και τι μέλλει να γίνει

Όσο για τον απολογισμό του 2020, η κ. Ανδρέου σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς εγκαταστάθηκαν συνολικά 22 χιλιόμετρα νέων δικτύων, με πάνω από 2 χιλιόμετρα από αυτά να είναι υπόγεια. Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκαν συντηρήσεις και βελτιώσεις σε 40 χιλιόμετρα στο δίκτυο, με δαπάνες της ΔΕΔΔΗΕ. Το κόστος των έργων Βελτιώσεων, ανήλθε στα 727.800 ευρώ.

Μέσα στο έτος, ολοκληρώθηκε το έργο της βελτίωσης και αναβάθμισης του δικτύου προς οχυρό Νυμφαίας (προστασία δασώδους περιοχής), καθώς και του δικτύου του κάθετου Άξονα προς Βουλγαρία.

Επίσης ολοκληρώθηκε η βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου προς Κέχρο, των αρδευτικών δικτύων στην περιοχή Προσκυνητών.

Όσο για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αυτά περιλαμβάνουν την αναβάθμιση των δικτύων στις παραλίες προς Μαρώνεια, Όσιο Δαυΐδ, τον εξοπλισμό τριών υποσταθμών εσωτερικού χώρου, ενώ συνεχίζεται η υπογείωση και αναβάθμισης του δικτύου της πόλης της Κομοτηνής και αντικατάσταση γυμνών αγωγών με συνεστραμμένα καλώδια σε επτά οικισμούς της Ροδόπης.

Όλα αυτά, σε σύνολο 62.504 ενεργών χρηστών και με στελεχιακό δυναμικό 31 ατόμων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.