Θα προλαβουν το καλοκαιρι οι καθαρισμοι στις παραλιες της Μαρωνειας;

Κρίσιμη, για ακόμα μια χρονιά, θα είναι η έλευση των οκταμήνων στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών

Η έλευση των οκταμήνων της Κοινωφελούς Εργασίας θα κρίνει την ταχύτητα με την οποία θα γίνουν οι παρεμβάσεις στις παραλίες του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, οι οποίες και φέτος μάλλον θα χρειαστεί να είναι εκτεταμένες.

Και αυτό γιατί ο Χειμώνας άφησε τα σημάδια του στις παραλίες, που χρίζουν καθαρισμού πριν υποδεχθούν τους πρώτους παραθεριστές, που αν ο Μάιος βοηθήσει, θα αρχίσουν να έρχονται σε αυτές.

Να θυμίσουμε πως πέρυσι το θέμα του καθαρισμού των παραλιών είχε δημιουργήσει ένταση στην περιοχή, μιας και είχε καθυστερήσει σημαντικά, με τη Δημοτική Αρχή να αποδίδει την καθυστέρηση αφενός στα έντονα καιρικά φαινόμενα που κράτησαν μέχρι τα τέλη Ιουλίου, αφετέρου στην καθυστέρηση της έλευσης των οκταμήνων της κοινωφελούς εργασίας.

Φέτος όλα θα κριθούν από την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων αλλά και την τοποθέτηση για τους 37 ωφελούμενους στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, (τα προσωρινά αποτελέσματα μόλις δημοσιεύτηκαν) τόνισε ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Από την οριστική έλευσή τους λοιπόν, και φυσικά από τον καιρό, θα εξαρτηθεί η κατάσταση της παραλίας, σε μια περιοχή που από ότι φαίνεται θα επαναδραστηριοποιηθούν επιχειρήσεις και ξενοδοχεία μετά από δύο δύσκολα χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.