«Θα επανεξεταστει το θεμα» λεει για το ΚΥΤ Φυλακιου η Σοφια Βουλτεψη

«Ποινικό αδίκημα τα ακραία συνθήματα που ακούστηκαν» επεσήμανε

«Το θέμα θα επανεξεταστεί» δήλωσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στο θέμα της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου.
 
Συγκεκριμένα η υφυπουργός υπογράμμισε σε συνέντευξη της στα Παραπολιτικά 90,1 ότι η αρχική σκέψη ήταν να δημιουργηθεί στον Έβρο κλειστή δομή καταγραφής μεγάλης χωρητικότητας, διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αφού οι πολίτες αντιδρούν το θέμα θα επανεξεταστεί.
 
Παράλληλα, η κ. Βούλτεψη σχολίασε και τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μηταράκη στον Έβρο σημειώνοντας πως «τα ακραία συνθήματα που ακούστηκαν κατά της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι επικίνδυνα και δεν πρέπει να ακούγονται καθώς αποτελούν ποινικό αδίκημα».
 
Αναφορικά με τις μεταναστευτικές ροές, η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι είναι σχεδόν μηδενικές και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση διαχωρίζει τους μετανάστες από τους πρόσφυγες σημειώνοντας πως οι μετανάστες πρέπει να φύγουν και οι πρόσφυγες θα πρέπει να λάβουν την προστασία του κράτους έως ότου λήξουν οι έκτακτες συνθήκες στις χώρες τους
 
Φωτογραφία: Eurokinissi

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.