Τεσσερις υποτροφιες φετος απο την Φιλοπτωχο Αδελφοτητα Κυριων Κομοτηνης

Μεγάλη η συμμετοχή μελών και φίλων της Φιλοπτώχου στην βασιλόπιτά της

Με την απονομή τεσσάρων υποτροφιών για παιδιά που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συνόδεψαν την κοπή της βασιλόπιτάς τους τα μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Κομοτηνής, το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου, που έλαβε χώρα με μεγάλη συμμετοχή των μελών του.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος εξήρε το, πολλές φορές αθέατο, έργο της Φιλοπτώχου, και ευχαρίστησε εκ μέρους του λαού της Κομοτηνής τις κυρίες γιατί συνεχίζουν το έργο ενός εκ των παλαιότερων Συλλόγων στην πόλη μας.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σμαρώ Μπραντζουκάκη, σημείωσε πως παραδοσιακά έδιναν τρεις υποτροφίες, μέσω χορηγιών, σε παιδιά τα οποία γνωρίζουν ότι έχουν οικονομικές δυσκολίες. Φέτος όμως κατάφεραν να συγκεντρώσουν πόρους, και να δώσουν τέσσερις υποτροφίες των 300 ευρώ σε παιδιά, που πρότειναν είτε μέλη του Συλλόγου είτε καθηγητές από σχολεία, που γνώριζαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Η προσπάθειά τους συνεχίζεται, με τη στήριξη τόσο από φορείς της πόλης, όσο και από τα μέλη τους, με την κ. Μπραντζουκάκη να τονίζει πως η ανταπόκριση είναι σημαντική.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την εκδήλωση, ανακοινώθηκε πως η Περιφέρεια ΑΜΘ θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους φιλανθρωπική εκδήλωση, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν για τις δράσεις της Φιλόπτωχου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.