Τεσσερα προγραμματα καταρτισης εξ αποστασεως απο το Ελληνικο Ανοικτο Πανεπιστημιο

Για την περίοδο φθινοπώρου 2016

Την υλοποίηση τεσσάρων προγραμμάτων κατάρτισης ανακοίνωσε για την περίοδο φθινοπώρου 2016. Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος των Προγραμμάτων Κατάρτισης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κ. Δημήτρης Γιαννιάς, Καθηγητής Α’ Βαθμίδας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής προγράμματα:
 
1. Μάνατζμεντ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων διοίκησης.
2. Στρατηγική αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων
3. Διοίκηση ολικής ποιότητας
4. Μάρκετινγκ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων πωλήσεων
 
Το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 10 εβδομάδων και κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα ή περισσότερα από τα 4 παραπάνω προγράμματα που θα υλοποιηθούν το τρέχον εξάμηνο.
 
Το κάθε πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και σε απόφοιτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία. Στο πρόγραμμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένοι φοιτητές σε οποιοδήποτε Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail) καθώς το πρόγραμμα υλοποιείται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
 
Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε ήδη και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 ενώ η έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Να σημειωθεί ότι πριν από τη λήξη του κάθε προγράμματος και για την αξιολόγησή τους, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε τεστ αξιολόγησης και υποβάλλουν Γραπτή Εργασία, την οποία υλοποιούν με βάση οδηγίες που έχουν λάβει στα πλαίσια του προγράμματος. Η δομή των προγραμμάτων κατάρτισης της τρέχουσας περιόδου είναι ευέλικτη και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επιλέξουν την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματός τους (16/1/2017 έως 5/2/2017).
 
Με την πιστοποίησή της ολοκλήρωσης του προγράμματος κατάρτισης οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Κατά την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισής οι συμμετέχοντες έχουν διαρκή υποστήριξη από ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου με πολυετή εμπειρία σε αυτή τη μορφή εκπαίδευσης, που δρα ως Σύμβουλος-Καθηγητής του συμμετέχοντα στη διαδικασία κατάρτισης. 

Κόστος συμμετοχής 

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, τα προγράμματα κατάρτισης προσφέρονται με σημαντική μείωση των διδάκτρων τους προς όλους, ούτως ώστε το τελικό κόστος συμμετοχής σε κάθε πρόγραμμα να είναι 160 ευρώ. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται και η χορήγηση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης.
 
Ο ελάχιστος αριθμός των συμμετεχόντων σε ένα πρόγραμμα για την υλοποίηση είναι 20 άτομα
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις:
1) Στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο [email protected], για να τους σταλεί στη συνέχεια ηλεκτρονικά το πλήρες Ενημερωτικό Έντυπο, Αιτήσεις, Οδηγίες Υποβολής Αιτήσεων κλπ
2) Τηλεφωνώντας στο 2610367457 ή στο 6945401441 καθημερινά 9:00-10:00 πμ ή 3:00 – 5:00 μμ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.