Τεσσερα νεκρα σκυλια στο Μεσοχωρι απο φολες

300 ευρώ σε όποιον παράσχει πληροφορίες για την σύλληψη του δράστη από την ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής»

Στο ίδιο έργο θεατές, αυτή τη φορά στο Μεσοχώρι του Δήμου Κομοτηνής όπου σήμερα το πρωί όπως καταγγέλλει η σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής» εντοπίστηκαν τέσσερα νεκρά σκυλιά από φόλα.

Σύμφωνα με την ανάρτηση τα τρία εξ’ αυτών ήταν αδέσποτα ενώ νεκρό έπεσε και ένα δεσποζόμενο σκυλί, βρίσκοντας φριχτό θάνατο από δηλητήριο που τοποθετήθηκε μέσα σε κομμάτια κρέατος.

Η φόλα μάλιστα τοποθετήθηκε σε σημείο που τα σκυλιά μαζεύονται για φαγητό, ενώ μέλη της ομάδας έσωσαν δύο ακόμα σκυλιά μαζεύοντας υπολείμματα φόλας πριν την φάνε.

Οι ίδιοι υπογραμμίζουν ότι πρόκειται για το 21ο περιστατικό στο χωριό τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με καταγγελίες των φιλόζωων κατοίκων, τόσο από φόλες όσο και από πυροβολισμούς.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε αμέσως προβαίνοντας σε έρευνα, ενώ τα άτυχα πλάσματα μεταφέρθηκαν στο δημοτικό κυνοκομείο για νεκροψία και για να διαπιστωθεί τι είδους δηλητήριο χρησιμοποιήθηκε.

Τα μέλη της ομάδας  μάλιστα όπως ανακοίνωσαν παρέχουν 300 ευρώ σε όποιον μας προσφέρει πληροφορίες για τη σύλληψη του δολοφόνου.

«Ο νέος νόμος προβλέπει μέχρι 10 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή για κάθε νεκρό ζώο. Κάποιος επιτέλους πρέπει να πληρώσει για τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων» αναφέρουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.