«Τερμα το “Ραντεβου στα τυφλα” με τον θανατο»

Επιστολή του π. Δημάρχου Δράμας προς αρμοδίους για τον δρόμο Δράμα-Αμφίπολη - «Κλείστε εντός του διμήνου τις λακκούβες και σχεδιάστε εντός τους 2017 την πλήρη βελτίωση του δρόμου»

Ανοικτή επιστολή-πρόσκληση έστειλε ο δικηγόρος Θωμάς Μαργαρίτης, εκπρόσωπος του «Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού ενεργών πολιτών Ν. Δράμας» με την επωνυμία «Δραμινή Φλόγα», τέως Δήμαρχος και τέως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, με θέμα την ανακατασκευή-βελτίωση του υφισταμένου δρόμου από Μαυρολεύκη μέχρι και Μεσολακκιά, μήκους 30 χιλιομέτρων που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, εδώ και χρόνια.
 
Η επιστολή απευθύνεται στους Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Απόστολο Τζιτζικώστα και Χρήστο Μέτιο, στους Αντιπεριφερειάρχες Σερρών και Δράμας, Ιωάννη Μωϋσιάδη και Αργύρη Πατακάκη, στους Βουλευτές όλων των κομμάτων Δράμας και Σερρών, συμπεριλαμβανομένης και της Σερραίας Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, σε όλους τους Δημάρχους του Νομού Δράμας και στο Δήμαρχο Αμφίπολης Σερρών, Κωνσταντίνο Μελίτο και στους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Διαμερισμάτων Συμβολής, Ροδολίβους, Πρώτης, Παλαιοκώμης, Ν. Μπάφρας, Ηλιοκώμης, Μικρού Σουλίου και Νέας Φυλής του παραπάνω Δήμου, οι κάτοικοι των οποίων καθημερινά χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτό.
 
Ο κ. Μαργαρίτης ζητά να προγραμματισθεί η πλήρης ανακατασκευή – βελτίωση του δρόμου εντός του 2017 και ζητά επίσης μέσα σε διάστημα δύο μηνών από σήμερα, να κλείσουν όλες οι λακκούβες, να διορθωθούν τα «καθισμένα» τμήματα του δρόμου, να μπουν σημάνσεις και να βαφούν οι ξεθωριασμένες ή ανύπαρκτες οδικές διαγραμμίσεις. Εκφράζει την ευχή ότι οι πρώτες αναγκαίες παρεμβάσεις θα γίνουν γιατί το κόστος είναι ελάχιστο. Προειδοποιεί επίσης ότι εάν δεν γίνουν οι παρεμβάσεις αυτές, θα αναλάβουν τα μέλη του «Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού» με την επωνυμία «Δραμινή Φλόγα» που εκπροσωπεί, να βάψουν τις διαγραμμίσεις μόνοι τους, «ακόμα και με πινέλα ζωγραφικής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.