Τενις… στην αμμο, στην παραλια Φαναριου-Αρωγης!

Τα 26 ζευγάρια πρόσφεραν συναρπαστικό θέαμα, στο περιθώριο ενός ξέφρενου beach party

Η παραλία Φαναρίου-Αρωγής γνωρίζει στιγμές δόξας τα τελευταία χρόνια, αφού οι επισκέπτες συρρέουν κατά εκατοντάδες και η εικόνα της προσιδιάζει σε εικόνες δημοφιλών τουριστικών προορισμών της νησιωτικής χώρας. Μαζί όμως με τη χαλάρωση και την αναψυχή των αμέτρητων λουομένων, η αμμουδιά προσφέρεται για συναρπαστικά αθλητικά δρώμενα, που ολοένα και συχνότερα κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή μας, καθιστώντας την ακόμα πιο ελκυστική για τους επισκέπτες.
 
Ένα από τα καλοκαιρινά αθλήματα, που ήταν εν πολλοίς άγνωστο στο ελληνικό κοινό έως πριν από μία δεκαετία, είναι το beach tennis. Το πρώτο φιλέ beach tennis σε ελληνικό έδαφος στήθηκε μόλις το 2004, ενώ το αντίστοιχο ξεκίνημα στην  παραθαλάσσια ζώνη της Θράκης έγινε το περσινό καλοκαίρι, στην παραλία Φαναρίου. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, το πρωτότυπο και συναρπαστικό αυτό άθλημα σύστησαν στο κοινό της περιοχής μας το γυμναστήριο Will & Steel και το Sunrise beach bar.

Το τουρνουά beach tennis αποτέλεσε μέρος ενός ξέφρενου πάρτυ, με πολύ μουσική, δροσερά ποτά, δώρα και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες,  που διοργάνωσε στο παραλιακό αναψυκτήριο του Φαναρίου το γυμναστήριο Will & Steel. Τα 26 ζευγάρια, που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, εκτινάσσοντας  τη διασκέδαση στα ύψη.
 
Ρόλο διαιτητών είχαν η Βίκυ Δαλακούρα και η Κατερίνα Μαρούλη, που μαζί με την Ιωάννα Δαλακούρα διευθύνουν το γυμναστήριο Will & Steel και ήταν οι εμπνεύστριες της πρωτότυπης αυτής διοργάνωσης. Από τα 26 ζευγάρια του τουρνουά, μετά από σκληρές μάχες πάνω στην καυτή άμμο, στον μεγάλο τελικό κατάφεραν να φτάσουν οι Γιάννης Γκόρης και Φίλιππος Χατζηαντωνίου από την Κομοτηνή και οι Μίλτος Θεοδωρίδης  και Γιάννης Καρασμανάκης από τη γειτονική Ξάνθη. Κυρίαρχοι στον τελικό αναδείχτηκαν οι δύο Ξανθιώτες αθλητές, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους διοργανωτές και όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για το επόμενο καλοκαίρι και την τρίτη διοργάνωση του τουρνουά beach tennis στην παραλία Φαναρίου-Αρωγής. Σημειώνεται ότι τα ζευγάρια, που κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη τριάδα, παρέλαβαν ως έπαθλα από μία ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο Will&StIll οι πρώτοι, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ  οι δεύτεροι και μία φιάλη στο beach bar Sunrise οι τρίτοι.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.