«Τελος εποχης» για τον Συλλογο «Νεολαιας Κοινοτητας Φαναριου»

Ανακοίνωσε τη διακοπή της λειτουργίας του, μετά και τον βανδαλισμό της έδρας του από αγνώστους

Το τέλος της λειτουργίας του συλλόγου «Νεολαίας Κοινότητας Φαναρίου», μετά από 2,5 «δύσκολα» όπως τα χαρακτήρισαν χρόνια, ανακοίνωσαν σε σχετική ανάρτησή τους στην σελίδα τους στο Facebook, τα μέλη του Συλλόγου.

Όπως ανέφεραν στη σχετική ανάρτησή τους, η καταστροφή της προσωρινής έδρας του Συλλόγου, από άγνωστους νέους πριν από λίγες ημέρες, ήταν το τελειωτικό «χτύπημα» που οδήγησε τα μέλη του στην απόφαση για τη διακοπή της λειτουργίας του συλλόγου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής παραχωρήθηκε στον Σύλλογο μία αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου Φαναρίου για την στέγαση των γραφείων του αλλά και την ανάπτυξη των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων.

«Μετά από 2,5 δύσκολα χρόνια με χαρές, απογοητεύσεις, προσπάθειες, βοήθειες, υποστήριξη αλλά και κακοήθειες, εμπόδια, κοροϊδία κλπ φτάσαμε στο τέλος μας! Μετά την καταστροφή της προσωρινής έδρας του συλλόγου μας, καθώς δεν υπάρχει μόνιμη για διάφορους λόγους βάλαμε τέλος στην μέχρι τώρα πορεία μας! Ελπίζουμε οι προσπάθειες μας να μην πήγανε χαμένες και κάποια στιγμή να έρθει κάποιος και να αλλάξει τη νοοτροπία που υπάρχει καθώς εμείς αποτύχαμε να το πράξουμε αυτό. Η έδρα μας καταστράφηκε από «άγνωστους» νέους κατά κύριο λόγο, δεν θέλουμε να επεκταθούμε για ευνόητους λόγους» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους.

Ο Σύλλογος «Νεολαίας Κοινότητας Φαναρίου» ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 2,5 χρόνια με κύριο στόχο την προβολή του Φαναρίου αλλά και τη διαμόρφωση συλλογικής συνείδησης για τον εξωραϊσμό του Φαναρίου, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντός του και την επιμόρφωση των κατοίκων. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών, οι δράσεις του Συλλόγου περιελάμβαναν εθελοντικούς καθαρισμούς του περιβάλλοντος χώρου του χωριού, καθώς και δράσεις περιποίησης και αναβάθμισης αυτού, όπως ο καθαρισμός των παιδικών χαρών και το κούρεμα του γηπέδου του οικισμού.

Στην τελευταία ανάρτησή τους, τα μέλη του Συλλόγου κάνουν έναν πρόχειρο οικονομικό υπολογισμό, ευχαριστώντας όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό τους τα τελευταία χρόνια, ενώ ανήρτησαν και βίντεο από την έδρα του Συλλόγου μετά και τον βανδαλισμό που έγινε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.