Τελετη αποφοιτησης για το ΣΔΕ Σαπων

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου παρουσίασαν τα σχέδια δράσης με τα οποία ασχολήθηκαν όλο τον χρόνο

Μια πολύ όμορφη και παραγωγική χρονιά έκλεισε με μια εξίσου όμορφη και συγκινητική τελετή αποφοίτησης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σαπών.

Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Σαπών και συνδυάστηκε με Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας.

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου παρουσίασαν τα σχέδια δράσης με τα οποία ασχολήθηκαν όλο τον χρόνο ενώ η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια του σχολείου παρουσίασαν το πρόγραμμα σπουδών των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και τις δράσεις του σχολείου μας το σχολικό έτος 2022-23 αντίστοιχα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οικείοι των εκπαιδευόμενων που ήρθαν να γιορτάσουν την αποφοίτηση των δικών τους ανθρώπων, εκπαιδευτικοί του σχολείου καθώς επίσης ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σαπών και αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Βασιλειάδης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Ολυμπία Λούρμπα.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία των εκπαιδευομένων μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσουν να κάνουν στο μέλλον» σχολίασε με το πέρας της εκδήλωσης η Διεύθυνση του ΣΔΕ Σαπών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.