«Ταξιδεψτε μαζι μας!»

Η δράση του Κλάδου Προσκόπου Περιφερειακής Εφορείας ΑΜ-Θ - Την Κυριακή 3 Απριλίου στην Κομοτηνή για παιδιά από 10 έως 15 ετών

Την Κυριακή 3 Απριλίου θα λάβει χώρα στην Κομοτηνή η δράση “Ταξιδέψτε μαζί μας” που οργανώνει ο Κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κατά τη διάρκεια της δράσης πρόσκοποι από την Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Ροδόπη και τον Έβρο θα βρεθούν για μια μέρα στην Κομοτηνή προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι πόλης που… θα ταράξει την καθημερινότητα!
 
Το ταξίδι απευθύνεται, εκτός από τους Προσκόπους, και σε όλα τα παιδιά της πόλης, ηλικίας από 10 έως 15 ετών. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, εύκολα και άμεσα, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31 Μαρτίου στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα της δράσης στο Facebook: www.facebook.com/topaixnidi.peamth. Με συστατικά της τη φαντασία και το μυστήριο, την περιπέτεια και το παιχνίδι, η δράση θα απογειώσει για ένα μαγικό ταξίδι όσους τολμήσουν να δηλώσουν συμμετοχή!
 
Γενικές πληροφορίες
 
Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 10:30 στην πλατεία Ειρήνης, όπου θα γίνει η εγγραφή τους στην γραμματεία της δράσης και θα δοθούν οι σχετικές οδηγίες. Η έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει στις 11.00 και η λήξη στις 14.00. Οι επιμέρους δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στον άξονα: πάρκο Αγίας Παρασκευής – πλατεία Ειρήνης – πάρκο Περιφέρειας -1ο Γυμνάσιου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.