Ταλαιπωρια και προβληματα με τον εργολαβο που εχει αναλαβει τη μεταφορα των σκουπιδιων απο τη Ροδοπη στον Εβρο

Παράσταση διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης στα γραφεία της ΔΙΑΑΜΑΘ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΙΑΑΜΑΘ προχωρά σήμερα το μεσημέρι ο Ενιαίος Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, αντιδρώντας στην κατάσταση που επικρατεί με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της μεταφοράς των απορριμμάτων από τη Ροδόπη στη μονάδα επεξεργασίας της Αλεξανδρούπολης.

Ο σύλλογος κάνει λόγο για πολύμηνο εμπαιγμό απαιτώντας:

  1. Να σταματήσει η κοροϊδία και η ταλαιπωρία των οδηγών και συνοδών που φτάνουν στο σημείο να περιμένουν 2-3 ώρες καθημερινά στον σταθμό μεταφόρτωσης, για να μπορέσουν να εκφορτώσουν τα απορριμματοφόρα τους.
  2. Να διαθέσει για το Νομό Ροδόπης τα 5 φορτηγά που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ).
  3. Να γίνουν άμεσα προσλήψεις οδηγών που είναι απαραίτητοι για την σωστή και έγκαιρη μεταφόρτωση και μεταφορά των απορριμμάτων στη μονάδα επεξεργασίας της Αλεξανδρούπολης.
  4. Να γίνει άμεση πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας από τη ΔΙΑΑΜΑΘ για την επίβλεψη και τον καθαρισμό του χώρου εκφόρτωσης του ΣΜΑ.
  5. Να μεριμνήσει για τη δημιουργία κατάλληλου χώρου αποθήκευσης και διαχείρισης των υγρών απόβλητων που προέρχονται από τα απορριμματοφόρα ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.