Τα Τελωνεια Καβαλας, Δραμας, Ξανθης και Κομοτηνης «υιοθετουν» τα Δημοτικα Σχολεια Παλαγιας και Γιαννουλης

Συγκεντρώνουν διάφορα είδη για τον εξοπλισμό των σχολείων και καλούν όσους πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν

Η 4η Ένωση Τελωνειακών Υπαλλήλων ΑΜΘ, με τις από 19 Σεπτεμβρίου 2023 και 1 Νοεμβρίου 2023 συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της, αποφάσισε τη συγκέντρωση υλικής βοήθειας για την ενίσχυση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης Λάρισας και του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας Έβρου. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η συνδρομή στους συμπολίτες μας που επλήγησαν σοβαρά από τις πυρκαγιές του Αυγούστου και τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, στις ανωτέρω περιοχές. Σε αυτά τα πλαίσια, αποφασίστηκε η συγκέντρωση χρηματικού ποσού από τους τελωνειακούς υπαλλήλους της Ένωσης για την αγορά εξοπλισμού που θα αποσταλεί στις ανωτέρω σχολικές μονάδες.

Σε αυτή την προσπάθεια, η οποία φιλοδοξεί να καταστήσει την καθημερινότητα των μικρών μαθητών και των δασκάλων τους λίγο πιο εύκολη, ως μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης, μπορούν να συνδράμουν επιπρόσθετα, όλοι πολίτες.

Η βοήθεια συγκεντρώνεται στα τέσσερα Τελωνεία της Ένωσης, ήτοι στα Τελωνεία Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης & Κομοτηνής, αποκλειστικά με τη μορφή σχολικών ειδών, όπως (ενδεικτικά): γραφική ύλη (μαρκαδόροι πίνακα, εκτυπωτικό χαρτί Α4, κλασέρ/ντοσιέ κ.ά), είδη καθαριότητας, μπάλες και λοιπός εξοπλισμός για τις αθλητικές δραστηριότητες (π.χ. δίχτυα για μπασκέτες ή τέρματα ποδοσφαίρου, κορίνες, στρώματα γυμναστικής κ.ά.).

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, μπορούν να προσκομίσουν οτιδήποτε από τα ανωτέρω είδη σε κάποιο από τα ανωτέρω Τελωνεία, ως και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.