Τα «Πεμπταστερια» εκτακια του 3ου Δημοτικου Σχολειου στον «ΠτΘ»

Οι μικροί μαθητές του ΣΤ2 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Κομοτηνής, βρέθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις του «Παρατηρητή της Θράκης», του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» και της εταιρείας γραφικών τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.».
 
Η ημέρα σύσσωμης της ομάδας του «ΠτΘ» ξεκίνησε λοιπόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τα χαμόγελα και την αισιοδοξία που έφεραν μαζί τους τα «Πεμπταστέρια» του 3ου Δημοτικού, τα οποία ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας και του ραδιοφώνου, καθώς και σε αυτές του τυπογραφείου, μαθαίνοντας απευθείας από την πηγή, τη διαδικασία σύνθεσης μίας εφημερίδας και ενός εντύπου, όλα τα στάδια της παραγωγής έως και το στάδιο της εκτύπωσης και της μετεκτύπωσης, ενώ μπήκαν και σε ρόλο ραδιοφωνικών παραγωγών, καλωσορίζοντας το κοινό της εκπομπής «Με το Ν και με το Β».
 

Τρείς εκ των μαθητών και μαθητριών της τάξης και συγκεκριμένα οι Νικολέτα Μπάρμπα, Γεωργία Μιχαηλίδη και Αναστασία Πετμεζά, σε ρόλο δημοσιογράφου, πήραν ζωντανή συνέντευξη στον αέρα από την παραγωγό της εκπομπής Νατάσσα Βαφειάδου, η οποία και αναμένεται να φιλοξενηθεί στο επόμενο φύλλο της σχολικής εφημερίδας που εκδίδουν με τίτλο «Τα πεμπταστέρια…σε μία 6η διάσταση».
 
Στο πλευρό τους ο δάσκαλός τους κ. Θοδωρής Στανίτσας, ενώ την επίσκεψη έκανε πραγματικότητα ο κ. Δολιανίτης που προσέφερε την δωρεάν μεταφορά των μαθητών στις εγκαταστάσεις μας.
 
Αναζητήστε την ομολογουμένως εντυπωσιακή εφημερίδα των «Πεμπταστεριών» που φέτος κυκλοφορεί για δεύτερη χρονιά, και μάλιστα μεταξύ άλλων στοχεύει και στην ενίσχυση των ομάδων ρομποτικής της τάξης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.