Τα Εγκωμια της Παναγιας στην Ιερα Μητροπολη Μαρωνειας και Κομοτηνης

Σε Κομοτηνή, Σάπες, Φανάρι και Μαρώνεια θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα

Σε Ναούς της Κομοτηνής, των Σαπών, του Φαναρίου και της Μαρώνειας, για το «Πάσχα του Καλοκαιριού», την εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα χοροστατήσει από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, σύμφωνα με το πρόγραμμα που γνωστοποίησε η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 13-08-2022 (ώρα 19:00): Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών.

Κυριακή, 14-08-2022 (ώρα 07:00): Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φαναρίου.

Κυριακή, 14-08-2022 (ώρα 19:00): Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της Εορτής και των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής και θα προστεί της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Δευτέρα, 15-08-2022 (ώρα 07:00): Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομοτηνής.

Δευτέρα, 15-08-2022 (ώρα 19:00): Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού της Εορτής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρωνείας και θα προστεί της λιτανείας του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.