Τα «δευτερακια» του 8ου Δημοτικου Σχολειου στον «ΠτΘ»

Οι μαθητές της Β’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής συνοδευόμενοι από την δασκάλα τους κ. Κατερίνα Σέλβη, επισκέφθηκαν χθες το πρωί τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας του «ΠτΘ», του Ράδιο Παρατηρητής και της εταιρείας Γραφικών Τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε».
 
Οι μικροί μαθητές ξεκίνησαν την ξενάγησή τους από την αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας του «ΠτΘ» όπου ενημερώθηκαν δια στόματος της Σοφίας Παιδαράκη, για τον τρόπο σύνθεσης της καθημερινής έντυπης έκδοσης του «ΠτΘ» αλλά και από την Στέλλα Κελεποσίδου για την ηλεκτρονική έκδοση και τα social media της εφημερίδας.
 
Ακολούθως γνώρισαν από κοντά τα μυστικά της τυπογραφίας, ερχόμενοι σε επαφή τόσο με το τμήμα προεκτύπωσης όσο και με αυτό της εκτύπωσης και της μετεκτύπωσης της εταιρείας «Επικοινωνία Α.Ε.» ενώ είδαν από κοντά και το τελικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας και μερικές από τις εκδόσεις του «ΠτΘ».
 
Οι μικροί μας φίλοι ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του «Ράδιο Παρατηρητής» όπου «μοίρασαν» καλημέρες στους ακροατές του μέσω της live εκείνη την ώρα εκπομπής «Με το Ν και με το Β» και πριν την αναχώρησή τους μαθητές και η δασκάλα τους «πόζαραν» για τον φακό του «ΠτΘ» ούτως ώστε η πολύ όμορφη αυτή στιγμή να αποτυπωθεί στις σελίδες του «ΠτΘ» και ακολούθως στις μνήμες μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.