Τα Χριστουγεννα του Μητροπολιτη

Χριστούγεννα σε Νοσοκομείο και Γηροκομείο για τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα

Το Νοσοκομείο και το Γηροκομείο Κομοτηνής επισκέφτηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, μεταφέροντας τις πατρικές του ευχές σε όσους βρίσκονται αλλά και εργάζονται σε αυτά τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
 

Ο Μητροπολίτης πριν τις επισκέψεις του ιερούργησε το πρωί των Χριστουγέννων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου μίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα για το νόημα του «κλίναντος ουρανού Κυρίου και σαρκί νηπιάσαντος», ευχόμενος σε όλους δια ζώσης.
 

Μετά τη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», όπου μετέφερε εγκάρδιες ευχές αναρρώσεως στους ασθενείς και δύναμης προς τους συνοδούς τους.
 

Εξέφρασε δε τις ευχαριστίες του προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, την Διευθύνουσα, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για την προσφορά τους προς τους ασθενείς και τη συμβολή τους στη διατήρηση του πολυτίμου αγαθού της υγείας.
 

Μετά το νοσηλευτικό ίδρυμα, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (Γηροκομείο) Κομοτηνής, όπου μετέφερε την ευλογία τού «εν σπηλαίω γεννηθέντος και εν φάτνη ανακλιθέντος» για τη σωτηρία μας Κυρίου και εμψύχωσε τους τροφίμους του, ευχόμενος τα δέοντα στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.