Τα αποτελεσματα των εκλογων του Συλλογου Εκπαιδευτικων Ροδοπης

Βραχεία νίκη της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Παρέμβασης

Την ετυμηγορία της κάλπης μετά την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου δημοσιοποίησε χθες ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ν. Ροδόπης «Οι Τρεις Ιεράρχες». 591 εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής μας σε σύνολο 695 μελών προσήλθαν προκειμένου να αναδείξουν τα άτομα που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Η κάλπη ανέδειξε 543 έγκυρα ψηφοδέλτια, 25 λευκά και 22 άκυρα. 
 
Την πρωτιά κατέλαβε η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση με 250 ψήφους που ερμηνεύονται ως 3 έδρες στο νέο ΔΣ και 2 για την Ελεγκτική Επιτροπή. Ακολούθησε η ΔΑΚΕ με 238 ψήφους που ερμηνεύονται ως 3 έδρες στο νέο ΔΣ και μία στην Ελεγκτική Επιτροπή. 56 ψήφους και μία έδρα στο νέο διοικητικό συμβούλιο έλαβε τέλος η παράταξη «Φωνή Εκπαιδευτικού».
 
Μετά την τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και τις εκλογικές διαδικασίες της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2017, σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ.
 
Όσον αφορά στα πρόσωπα, στο νέο ΔΣ του Συλλόγου εκλέγονται από την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση οι κ.κ. Στέφανος Μακρυγιάννης, Δήμητρα Λιουλιάκη και Νόνα Αραμπατζόγλου. Από τη ΔΑΚΕ οι κ.κ. Σάββας Κοσκερίδης, Αλέξανδρος Αργυρίου και Αντώνης Λεπίδας. Τέλος από τη Φωνή Εκπαιδευτικού η κ. Χρυσάνθη Μπαξεβάνη.
 
Για την Ελεγκτική Επιτροπή από την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση εκλέγονται οι κ.κ. Βάβα Καλπία και Γιώργος Κυριαζίδης και από τη ΔΑΚΕ η κ. Αναστασία Παπαχρήστου.
 
Και τέλος για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση έλαβε 263 ψήφους κερδίζοντας 15 αντιπροσώπους στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ και η ΔΑΚΕ έλαβε 277 ψήφους κερδίζοντας επίσης 15 αντιπροσώπους στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.