Συζητουν για δευτερο εξεταστικο κεντρο θεωρητικης εξετασης στη Ροδοπη οι εκπαιδευτες οδηγησης

Η πανδημία δημιούργησε μεγάλο αριθμό υποψήφιων οδηγών στην αναμονή για την εξέταση

Ξεκίνησαν εδώ και ένα δεκαπενθήμερο οι πρακτικές εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης στη Ροδόπη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, με τους υποψήφιους να εξετάζονται μετά από ένα μεγάλο διάστημα παύσης λόγω του κορωνοϊού.

Όμως αυτές μπορούν να δώσουν, τουλάχιστον προς το παρόν, μόνο οι μαθητές που είχαν περάσει τις θεωρητικές εξετάσεις πριν από το δεύτερο κλείσιμο των σχολών λόγω κορωνοϊού, σημείωσε ο δάσκαλος οδήγησης και συντονιστής των Σχολών «Auto Kίνησις» κ. Αλέξανδρος Σκιαδόπουλος.

Άλλωστε, όπως αναφέρθηκε και πριν το δεύτερο lockdown, υπήρχε σημαντικός αριθμός υποψηφίων που βρισκόταν στην αναμονή για τις θεωρητικές εξετάσεις, με το πρόβλημα να μην βοηθά η εξάμηνη παύση όλων των διαδικασιών.

Γνωρίζοντάς το πρόβλημα αυτό, οι εκπαιδευτές έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Περιφέρεια και με την αρμόδια υπηρεσία, αναζητώντας τρόπο να προστεθεί μια δεύτερη ημέρα εξετάσεων, όταν αυτές ξεκινήσουν.

Γιατί στον ήδη  μεγάλο αριθμό υποψηφίων, αναμένεται να προστεθούν και όσοι εδώ και έξι μήνες περιμένουν την επανεκκίνηση του κλάδου για να κάνουν τα μαθήματα και να πάρουν το δίπλωμά τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.