«Συσκευασιες προιοντων και Ανακυκλωση»: Νεα πρασινη αποστολη απο τον Δημο Κομοτηνης

Ένα smartphone θα κερδίσει ένας τυχερός

Στην ευαισθητοποίηση του κοινού για αγορά προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον προσανατολίζεται η νέα Πράσινη Αποστολή του Δήμου Κομοτηνής με τίτλο «Συσκευασίες προϊόντων και Ανακύκλωση».

Η αποστολή στοχεύει να ευαισθητοποιήσει και να προτρέψει τους δημότες να στραφούν σε αγορές προϊόντων, που δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να αφαιρεθούν οι περιττές πλαστικές συσκευασίες, απ’ όπου είναι εφικτό και να αντικατασταθούν με εναλλακτικά υλικά όπως επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες ή πλήρως ανακυκλώσιμες, ώστε να γίνει η ανακύκλωση ευκολότερη για όλους.

Όσοι συμμετέχουν στην νέα πράσινη αποστολή θα μπουν στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy A20e 32 GB

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη της/του νικήτριας/τή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής της/του νικήτριας/τή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Info

Η νέα πράσινη αποστολή του Δήμου Κομοτηνής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.followgreen.gr/komotini/Mission/Single/2999

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.