Συσκεψη σωματειων και φορεων ενοψει της Πανελλαδικης Απεργιας στις 9 Νοεμβρη

Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής: «Διακυβεύεται η επιβίωση όλων μας»

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα μετά από πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σωματείων και φορέων της Ροδόπης με θέμα τον συντονισμό δράσης για την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της 9ης Νοέμβρη 2022.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής «η σημερινή κατάσταση που βιώνουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται και την αναταραχή που έχει δημιουργήσει σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα εκτυλίσσεται και ένα ράλι ακρίβειας στην ενέργεια και τα βασικά αγαθά σε σημείο που διακυβεύεται η επιβίωση όλων μας.

Η απεργιακή κινητοποίηση της 9ης Νοέμβρη είναι ιδιαίτερης σημασίας προκειμένου να αντιδράσουμε και να ενώσουμε την φωνή μας ενάντια στη συνέχιση του πολέμου και υπέρ της ειρήνης, αλλά και κατά της αισχροκέρδειας και της ακρίβειας στα είδη πρώτης ανάγκης και σε βασικά αγαθά όπως είναι τα καύσιμα και η ενέργεια που οδηγούν στην εξαθλίωση και να διεκδικήσουμε την αξιοπρεπή διαβίωση όλου του Ελληνικού λαού.

Διεκδικούμε:
Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας ΠΑΝΤΟΥ και για ΟΛΟΥΣ! Θέλουμε πίσω τα δικαιώματά και τις κατακτήσεις μας!

Απαιτούμε να μην παραβιάζονται τα δικαιώματα μας στην εργασία και να εργαζόμαστε σε χώρους, που εγγυώνται την Υγεία και την Ασφάλεια στην εργασία!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.