Συσκεψη – Εκδηλωση με θεμα: «Η Επιστροφη των Χρυσοθηρων στη Θρακη»

Από τις ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και Έβρου σε ζωντανή μετάδοση

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ροδόπης – Έβρου διοργανώνουν την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 στις 11π.μ. διαδικτυακή σύσκεψη – εκδήλωση  για την πρόθεση των “Χρυσοθήρων” να “Επενδύσουν “ στη Θράκη. 

Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν και να τοποθετηθούν εκπρόσωποι από την  Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά της Εξόρυξης και Μεταλλουργίας Χρυσού, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού (Δήμοι και Περιφέρεια), το Τεχνικό Επιμελητήριο Θράκης, το Οικονομικό Επιμελητήριο Θράκης, καθώς και τα Επιμελητήρια και οι Σύλλογοι Ροδόπης και Έβρου, και όσοι φορείς που εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία επιθυμούν να παραβρεθούν στην σύσκεψη.

Η  Σύσκεψη-Εκδήλωση  θα γίνει παρουσία της υπεύθυνης του Τμήματος Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ρένας Δούρου, του αντίστοιχου τομεάρχη της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλου, καθώς και των Βουλευτών Έβρου και Ροδόπης, Αναστασίας Γκαρά και Δημήτρη Χαρίτου, και θα μεταδίδεται από τις σελίδες των Ν.Ε. στο Fb: ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ και από το κανάλι του Youtube Faros24webtv.

Οι σελίδες βρίσκονται στους εξής συνδέσμους:

https://www.facebook.com/syrizarodopis

https://www.facebook.com/syrizaevrou

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.