Συντηρηση στα χριστουγεννιατικα στολιδια του κανει ο Δημος Κομοτηνης

Ετοιμάζεται για τις γιορτές με δαπάνη 20 χιλιάδων ευρώ σε 351 στολίδια που θα τοποθετηθούν σε πόλη και οικισμούς

Είκοσι χιλιάδες ευρώ για τη συντήρηση 351 χριστουγεννιάτικων στολιδιών, που θα τοποθετηθούν τόσο στην πόλη όσο και στους οικισμούς, θα διαθέσει ο Δήμος Κομοτηνής τα φετινά Χριστούγεννα.

Μεταξύ των εργασιών που θα χρειαστούν για τη συντήρηση των χριστουγεννιάτικων στολιδιών είναι αποξήλωση σειρών με φωτεινά λαμπάκια και φωτοσωλήνα από τα στολίδια, αποξήλωση τους, και τοποθέτηση νέων σε αυτά.

Επίσης θα γίνουν δοκιμές για την εύρυθμη λειτουργία τους και επανατοποθέτηση των στολιδιών στις βάσεις τους στην αποθήκη ανά είδος.

Τα στολίδια που θα επισκευαστούν αριθμούν τα 351 και περιλαμβάνουν 40 δενδράκια κώνους με σχήμα αστεριού στην κορυφή, 100 επίστυλα φωτιστικά σε σχήμα μισού δέντρου με κλαδιά, 80 επίστυλα φωτιστικά σε σχήμα δέντρου περίγραμμα, 60 επίστυλα φωτιστικά σε σχήμα αστεριού μικρό και μεγάλο, 50 επίστυλα φωτιστικά ορθογώνιο περίγραμμα με αστέρα και λαμπάκια led και 20 επίστυλα φωτιστικά σε σχήμα αστεριού με γραμμές καμπύλες, διπλό.

Επίσης θα γίνει παρέμβαση και στο 11μετρο δέντρο που θα τοποθετηθεί ξανά στην πλατεία της Κομοτηνής, στο οποίο θα τοποθετηθούν μοκέτες χρώματος πράσινου μη αναφλεγόμενες, καθώς και εβδομήντα σειρές με νέα λαμπάκια led.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.