Συντηρηση επαρχιακου οδικου δικτυου Κ. Νευροκοπιου

Την κατασκευή έργου που αφορά τη «Συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου Κ. Νευροκοπίου Δράμας», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης με την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρία.
 
Το ανωτέρω έργο, το οποίο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα ΣΑΕΠ 531 της Περιφέρειας ΑΜΘ, είναι συνολικού προϋπολογισμού 499.999,99 ευρώ και θα έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης.
 
Τα συγκεκριμένα τμήματα που θα συντηρηθούν είναι από Κ. Νευροκόπι προς Ποταμούς, από Κ. Νευροκόπι προς Βροντού και από Κ. Νευροκόπι προς Βαθύτοπο, συνολικού μήκους 3.000 μέτρων και η αποκατάσταση τους είναι απολύτως απαραίτητη, για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλους τους κόμβους και σε επικίνδυνα σημεία σύμφωνα με την μελέτη οδικής ασφάλειας της Εγνατίας Α.Ε..
 
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης σημείωσε σχετικά: «φροντίζουμε έμπρακτα για την ασφάλεια των πολιτών μας από άκρη σε άκρη της Περιφέρειας. Το έργο αυτό είναι ένα από τα πολλά που αφορούν την περιοχή της Δράμας για την οποία υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς όλους τους τομείς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.