Συνολικα σαραντα Πασχαλινα δεματα απο τη Φιλοπτωχο Αδερφοτητα Κομοτηνης

Σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και αυτές τις γιορτές

Σαράντα Πασχαλινά δέματα έδωσαν για ακόμα μια χρονιά τα μέλη της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κομοτηνής, ξεκινώντας από το πρωί της Τετάρτης 12 Απριλίου.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από τα γραφεία της Φιλοπτώχου, με κάποια από τα δέματα στη συνέχεια να παραδίδονται απευθείας στις οικογένειες από τις κυρίες της Φιλοπτώχου, όπου ήταν αδύνατο να προσέλθουν στα γραφεία τους.

Και ενώ η συνεχής άνοδος των τιμών πιέζει τις δυνατότητες της Φιλοπτώχου, οι άοκνες προσπάθειές τους έχουν φέρει αποτέλεσμα, μιας και κατάφεραν να συμπεριλάβουν στα δέματα τους αρκετά είδη, παρόλο που για ακόμα μια χρονιά λόγω κόστους, έδωσαν κοτόπουλο αντί για αρνί.

«Για μας τίποτα δεν είναι δύσκολο, απλώς πρέπει να το ζητάς» ανέφερε η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου κ. Σμαρώ Μπραντζουκάκη, τονίζοντας πως «δεν μας “διώχνει” κανείς, ενώ μάλιστα πλέον υπάρχουν επαγγελματίες που περιμένουν να τους “ενοχλήσουμε” για να maw προσφέρουν κάποια είδη ή μας προσεγγίζουν οι ίδιοι».

Μάλιστα τουλάχιστον ένας είχε κρατήσει στην άκρη προϊόντα για αυτούς, ώστε να συγκεντρώσουν τα 40 δέματα που είχαν συνολικά 17 είδη.

«Για μας είναι μια σωματική κούραση, που όμως περνά, χάρη στη χαρά της προσφοράς» ανέφερε η κ. Μπραντζουκάκη επισημαίνοντας πως τους χαροποιεί το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι θα μπορέσουν να γιορτάσουν αυτές τις μέρες, μιας και τα προϊόντα τους δεν είναι μόνο για το Πάσχα, αλλά θα καλύψουν αρκετές ημέρες.

Αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν την δράση τους, που συνεχίζεται με πολύ αυστηρή οικονομική διαχείριση, αλλά και τη στήριξη από τα μέλη τους και τις δωρεές που γίνονται κατά διαστήματα, ώστε να συνεχίσουν το έργο της Φιλοπτώχου, που έχει μια σημαντική ιστορία πίσω της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.