Συνεργασια με φορεις για την καλυτερη λειτουργια του Σχολειου Δευτερης Ευκαιριας

Ώστε να δοθούν δωρεάν μάσκες στους εκπαιδευόμενους και να ελαφρύνει τα έξοδα παρουσίας τους στο Σχολείο

Σε συνεργασίες προκειμένου να περιορίσει τα προσωπικά έξοδα που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Κομοτηνής, ώστε να προσέρχονται καθημερινά στα μαθήματά τους, προχωρά η διοίκηση του σχολείου.

Στόχος είναι να μην στερηθούν οι μαθητές του το αγαθό της εκπαίδευσης, μιας και όπως έχει τονίσει ο Διευθυντής κ. Ηλίας Βλάχος, από τη στιγμή που η πολιτεία αποφάσισε το άνοιγμα των σχολείων η μπάλα πλέον είναι στο δικό τους γήπεδο, και «Όλοι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Έτσι το ΣΔΕ Κομοτηνής ξεκίνησε συνεργασίες με θεσμικούς φορείς αλλά και εταιρείες προκειμένου να προμηθεύσει τους εκπαιδευόμενους με μάσκες και να ελαφρύνει έτσι τα οικογενειακά τους έξοδα.

Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν ήταν ο Δήμος Κομοτηνής, με τον κ. Βλάχο να ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Συντονισμού & Καθημερινότητας κ. Λεχούδη Κίμωνα για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για παροχή μασκών στους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Κομοτηνής.

Άμεση όμως ήταν και η ανταπόκριση του Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για μάσκες προς τους εκπαιδευόμενους κι εκπαιδευτικούς του ΣΔΕ Κομοτηνής, με την φιλία του Σεβασμιώτατου να τους τιμά ιδιαίτερα ως σχολείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.