Συνεληφθη με κλεμμενο οχημα απο την Αττικη στον Εβρο

Μετέφερε παράνομα στη χώρα δύο άτομα

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου, πλησίον του οικισμού Κορύμβου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 2-2-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.