Συνεληφθη ενας 25χρονος για τη δολοφονια 52χρονου στη Χρυσουπολη

Λόγους εκδίκησης επειδή τον απέλυσε φέρεται να επικαλέστηκε ο δράστης

Εξιχνιάστηκε το πρωί της Παρασκευής η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας, με ένα 25χρονο γνώριμο του θύματος να φέρεται πως ομολόγησε την πράξη.

Το άγριο φονικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, όπου λίγο πριν τις 6 το πρωί, ο 52χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από καραμπίνα, τη στιγμή που βρισκόταν έξω από την επιχείρηση που εργαζόταν.

Ο δράστης φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα, λέγοντας πως δούλευε στην εταιρεία του αδικοχαμένου πατέρα και πριν από πέντε μήνες, το θύμα τον είχε απολύσει. Ο φερόμενος δράστης υποστήριξε πως του έκανε bullying και πως ήθελε να τον εκδικηθεί.

Το θρίλερ με τη δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα, έλυσαν οι κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τον δράστη να έρχεται και να φεύγει από το σημείο της εκτέλεσης. Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, τον προσήγαγαν και λίγες ώρες μετά, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το θύμα του, διέφυγε με τα πόδια μέσα από ένα διπλανό χωράφι και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή του και κατευθύνθηκε προς τη Χρυσούπολη.

Λίγες ώρες αργότερα προσήχθησαν και άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη με την κατηγορία για υπόθαλψη εγκληματία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.