Συνεληφθη 24χρονος στην Ορεστιαδα που εγκατελειψε τον σκυλο του

Συνελήφθη, την Πέμπτη το πρωί, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορεστιάδας, 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ζώων συντροφιάς.
Ειδικότερα, μετά από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι όπως προέκυψε, την Τετάρτη το απόγευμα, μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην βιομηχανική περιοχή της Ορεστιάδας και εγκατέλειψε ένα σκυλί ιδιοκτησίας του.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας. 

Εξιχνίαση διάρρηξης καταστήματος μετά από 5 χρόνια στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκε, κατά το χρονικό διάστημα 28-6-2011 έως 30-6-2011, στην Καβάλα.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 20χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε κατάστημα, στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και πέντε ηλεκτρονικές συσκευές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.