Συνεδριακο θεσμο εγκαινιαζει στην Κομοτηνη ο ΕΟΠΕ

«Η Ώρα της Δημοκρατίας» - 8 και 9 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης»

Ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.Π.Ε) και το Νεανικό Τμήμα της Αντιπροσωπείας Κομοτηνής, με τη συμμετοχή του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και τη στήριξη του Δήμου Κομοτηνής, διοργανώνει για πρώτη φορά στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής, Συνεδριακό Θεσμό έχοντας ως κεντρικό θέμα «Η Ώρα της Δημοκρατίας».
 
Το ειδικότερο θέμα που θα αναλυθεί συνιστά «Ιδιώτευση: Η μαζική αποχή από την εκλογική διαδικασία ως α) μέσο εξέγερσης, β) πολιτική άγνοια, ή γ) ΈΝΔΕΙΞΗ αδιαφορία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης», την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 10:30 π.μ.  Θα πλαισιώνουν τον Συνεδριακό Θεσμό εκπρόσωποι από τον επιστημονικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό χώρο.

Έπειτα από τις τοποθετήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών, προσφέρεται δυνατότητα διαλόγου και συζήτησης μεταξύ επιστημονικού δυναμικού και ακροατηρίου, καθώς και έμμεσης συμμετοχής του κοινού σε debate μεταξύ των πολιτικών εκπροσώπων, την πρώτη και δεύτερη μέρα, αντίστοιχα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.