Συνεχιζουν να εκπαιδευονται οι μελλοντικοι μαγειρες της Κομοτηνης στη δομη σιτισης του Δημου

Φιλοξενία για ακόμα μια σχολική χρονιά των επίδοξων chef του ΔΙΕΚ Κομοτηνής στο Κέντρο Σίτισης του Δήμου Κομοτηνής

Συνεχίζεται, παρά την πανδημία, η συνεργασία του Δήμου Κομοτηνής με το ΔΙΕΚ Κομοτηνής, στο οποίο θα παραχωρηθούν για ακόμη μια χρονιά τα μαγειρεία του Κτιρίου Φιλοξενίας και Σίτισης απόρων και αστέγων του Δήμου Κομοτηνής για να εκπαιδευτούν οι νέοι σεφ της πόλης.

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία διαρκεί για αρκετά χρόνια και θα συνεχιστεί και φέτος, με την παραχώρηση της χρήσης του εργαστηριακού χώρου των μαγειρείων και ενός επιπλέον εργαστηριακού χώρου, προκειμένου σε αυτά να διεξαχθούν τα μαθήματα της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας – (Chef)» για το Α΄ εξάμηνο της σχολικής περιόδου 2021-2022 και η συνέχιση του περυσινού Γ΄ εξαμήνου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται  για πέντε ημέρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες 14:45 μ.μ. έως 19:45 μ.μ., τα υλικά των εργαστηριακών μαθημάτων και τα υλικά καθαριότητας του χώρου αποτελούν έξοδα του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής ενώ οι δαπάνες κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και νερού θα βαρύνουν το Δήμο Κομοτηνής.

Η διάρκεια της παραχώρησης της χρήσης  θα είναι από τις 1 Οκτωβρίου 2021 έως 14 Φεβρουαρίου 2022 και από 15 Φεβρουαρίου 2022 έως 30  Ιουνίου 2022.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.