Συνεχιζουν να ειναι δυναμικοι οι συνταξιουχοι του ΟΑΕΕ

Δυσαρέσκεια για την έλλειψη στήριξης από τους τοπικούς φορείς στα ζητήματα που τους απασχολούν

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν να συναντώνται, παρά τις δυσκολίες, είναι οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Ροδόπης, που έκοψαν την βασιλόπιτά τους την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω του κορωνοϊού, επέστρεψαν δυναμικά στις συνεστιάσεις τους, με τα μέλη τους να τους τιμούν με την παρουσία τους, σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Κεραμιτσής.

Ο Σύλλογος επέλεξε συνειδητά, πέρα του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής που ευλόγησε τη βασιλόπιτα, να μην έχει κανένα επίσημο καλεσμένο από τους άρχοντες του τόπου, γιατί, όπως τόνισε ο κ. Κεραμιτσής, έχουν μεγάλο παράπονο από τις τοπικές αρχές.

Και αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια, κανένας δεν έχει έρθει στο Σύλλογο, και δεν έχει ζητήσει την άποψή τους, αλλά και δεν έχει προσφερθεί να στηρίξει τους συνταξιούχους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία είναι πολλά και επιδεινώθηκαν κατά την διάρκεια της κρίσης.

Για αυτό και επέλεξαν να μην καλέσουν επισήμους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την δυσαρέσκειά τους, σε μια εποχή που παρά τις υποσχέσεις για αύξηση των συντάξεων, ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά, σημαίνει πως δεν θα δουν επιπλέον χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Παρόλα αυτά προσπαθούν να μην απογοητεύονται, και θα συνεχίσουν να διεκδικούν αυτά που τους αξίζουν, «για τα τιμημένα γηρατειά», όπως είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου και θύμισε ο κ. Κεραμιτσής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.