Συνεχιζονται οι κινητοποιησεις στην Κομοτηνη για το δυστυχημα των Τεμπων

Φορείς, συνδικαλιστές, φοιτητές και πολίτες συγκεντρώθηκαν ξανά στην Κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Πέμπτης

Ακόμα μια κινητοποίηση έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαρτίου στην Κομοτηνή στον απόηχο της τραγωδίας των Τεμπών, με εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικούς και τοπικούς φορείς να συγκεντρώνονται για ακόμα μια φορά στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής.

Για μια ακόμα φορά πολίτες όλων των ηλικιών, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί φοιτητές, συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις στις σιδηροδρομικές υποδομές και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία, υποσχόμενοι πως δεν θα ξεχάσουν τους νεκρούς, και θα είναι η φωνή τους.

Παράλληλα αρκετοί καταφέρθηκαν κατά των πολιτικών των ιδιωτικοποιήσεων, ζητώντας να αναστραφούν όσες έγιναν και να μην προχωρήσουν όσες σχεδιάζονται.

Μετά τη συγκέντρωση και τις ομιλίες, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιήσαν πορεία στην πόλη της Κομοτηνής, φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη για τους νεκρούς.

Το παρών έδωσαν και φορείς στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης «Οι Τρεις Ιεράρχες» κ. Στέφανος Μακρυγιάννης, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης κ. Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής κ. Γιώργος Χατζηαθανασίου, ο υποψήφιος βουλευτής και γραμματέας της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ κ. Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Μανανάς, ενώ μήνυμα απέστειλε και ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Δημήτρης Χαρίτου μετά την κινητοποίηση.

Παράλληλα το παρών έδωσαν και αρκετοί επαγγελματικοί φορείς, μεταξύ των οποίων μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής, του Συλλόγου Λογιστών, στελέχη της ΔΟΥ Κομοτηνής και άλλοι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.