Συνεχιζονται κανονικα οι εργασιες στον πεζοδρομο στην παραλια Φαναριου

Αναμένεται ο πεζόδρομος να είναι λειτουργικός μέχρι τον Ιούλιο

Συνεχίζονται κανονικά, αν και αναμένεται τις επόμενες μέρες να δοθεί έμφαση τα σημεία όπου δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις ώστε να έχουν την μικρότερη δυνατή όχληση από το έργο, η κατασκευή του πεζόδρομου στην παραλία Φαναρίου.

Να θυμίσουμε πως ο πεζόδρομος, που κατασκευάζεται κατά μήκος της ακτής παράλληλα με το δρόμο, αποτελεί μέρος του έργου που υλοποιεί η ΕΤΑΔ στην περιοχή, για την δημιουργία του Οικοτουριστικού Πάρκου Φαναρίου.

Το μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 430 μέτρα, όμως το γεγονός ότι σιγά σιγά αρχίζουν να δραστηριοποιούνται διάφορα μπαράκια και άλλες υποδομές στην περιοχή, φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει ζήτημα «συγκατοίκησης».

Φαίνεται όμως πως αυτή δεν θα είναι τόσο δύσκολη, μιας και οι εργασίες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να επικεντρωθούν στα σημεία διέλευσης των λουόμενων προς αυτές, ώστε να μην υπάρξει σημαντικό πρόβλημα σε αυτές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πέραν αυτών όμως, η κατασκευή του συγκεκριμένου πεζοδρόμου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τους επισκέπτες στην περιοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.